Juventus 'generelle utilfreds med lønreduktion nægtede at vende tilbage til holdet

Write By: jz2015boss Published In: ROOT Created Date: 2020-05-13 Hits: 12 Comment: 0
Juventus 'generelle utilfreds med lønreduktion nægtede at vende tilbage til holdet

fodboldtrøjer med tryk,Juventus trøje

Live-udsendelse 12. maj Ifølge den italienske "News" rapporterede, vendte Rabiot ikke tilbage til Juventus, fordi han var oprørsk mod Juves lønnedskæringer.

Ifølge rapporter har Rabiot altid været kendt for sit varme temperament. Hans præstation på Juventus denne sæson har ikke været som forventet, men det kan ses, at han aktivt integrerer sig,fodboldtrøjer med tryk.Rabbiote er dog stadig ikke vendt tilbage til Turin City. Under udbruddet implementerede Juve også en lønreduktionspolitik. I betragtning af Rabbiotes årsløn på 8 millioner euro vil han miste en masse løn. Otter var meget utilfreds. Rabiot overvejede sagen og blev mere og mere vred. På det tidspunkt havde Rabiot også et argument med sine holdkammerater i chatgruppen i Juventus. Rabiot er kun to og en halv time væk fra Torino, men det ser ud til at være den fjerneste spiller fra Juventus.

Cristiano Ronaldo, Matuidi, Szczesny, Derricht, Hedira, Douglas Costa, Alessandro og Danilo er alle tilbage til holdet. I Milan i går Bu er også vendt tilbage til Italien. Men Rabiot er stadig i Frankrig. Juventus trøje,Dette kan være en opførsel af Rabiot, der udtrykker sin utilfredshed i sit hjerte, så hans fremtid er fuld af variabler.

Tidligere var der nyheder om, at Rabiot muligvis skulle gå til Premier League for at spille fodbold. Hans mor skubber på dette for at blive en realitet, og Ancelotti har altid værdsat Rabiot. Rabiot's årlige løn er også Inden for Evertons tolerance uddybede Keane 's aftale forholdet mellem Juventus og Everton og kan også indirekte fremskynde Rabiot' s afgang fra Juventus. I betragtning af at Rabiot kom sammen med Juventus i en gratis overførsel, kan det at sælge ham give gode boggevinster til klubben.

Leave A Comment

Captcha