Premier League er klar til at mødes igen! Fremme med vilje genstart af ligaen den 1. juni

Write By: jz2015boss Published In: ROOT Created Date: 2020-03-23 Hits: 1 Comment: 0
Premier League er klar til at mødes igen! Fremme med vilje genstart af ligaen den 1. juni

billige fodboldtrøjer,billige fodboldtrøjer Liverpool med tryk

Den europæiske epidemi bliver værre og værre, når ligaen genoptager arbejdet, er ukendt. Premier League 20-klubberne er klar til at diskutere genstart af ligaen igen, og datoen for genstart af ligaen vil blive fokus i diskussionen. Tidligere nåede den engelske professionelle fodboldliga og FA en enighed om, at den professionelle liga ville starte igen før den 30. april, billige fodboldtrøjer.I henhold til den nuværende epidemiske situation i Storbritannien virker genstart på det tidspunkt vanskeligt, så starttiden for Premier League kan blive udsat igen.

Telegraph afslørede, at Premier League arbejder på en plan om at genstarte ligaen den 1. juni og derefter spille i luften, så Premier League kan afslutte sæsonen, og det vil ikke påvirke genstarten af ​​den nye sæson den 8. august. . Imidlertid er udsagn fra Sky Sports, at Premier League mødes den 3. april. Ovenstående ordning er kun en af ​​dem, og 1, billige fodboldtrøjer Liverpool med tryk.juni er kun en af ​​de mulige datoer.

Ifølge de britiske medier, hvis de resterende kampe ikke spilles direkte denne sæson, er Premier League 20-klubberne nødt til at tilbagebetale op til 762 millioner udsendelsesgebyrer. Set fra økonomiske interesser håber holdene i Premier League at gøre deres bedste for at gennemføre denne sæson.

 

Leave A Comment

Captcha